Rainer Nisloni ja Kalle Lellep Sinilille jooksul poodiumil

Rainer Nisloni (paremal) Sinilille jooksu autasustamisel. Foto: Kristi Leping

Päev pärast Tartu Parkmetsa jooksu ehk 9. aprillil Tartus toimunud Veteranidepäeva Sinilille jooksul Tartus saavutas Rainer Nisloni meeste üldarvestuses kolmanda koha.

Kuigi Rainer osales eelmisel päeval ka Parmetsa jooksul, suutis ta vaatamata sellele Sinilille jooksul poodumikohale tõusta, läbides 3,2 km pikkuse distantsi ajaga 11.42. Temast ettepoole jäid vaid Martin Vilismäe ja laskesuusataja Roland Lessing.

“Kohe stardis pandi hirmus tempo peale. Kusagil 400-500 m järel olin 14.-.15 kohal, siis hakkas konkurentide tempo langema ja kilomeetri pärast edenesin juba kolmandaks,” rääkis Rainer. Esimesed kaks meest olid temast selgelt üle ja nende tegemisi suutis ta ainult kaugemalt jälgida. “Eelmisel päeval joostud parkmetsa jooks tegi üllataval kombel enesetunde isegi paremaks, kuigi ma pingutasin ka seal suhteliselt maksimaalselt,” imestas Rainer isegi.

Eelmisel päevas sai Rainer Nisloni Tartu Parkmetsa jooksul 12. koha. Tundub, et Parkmetsa jooks tõmbas noorel ProRunneril jala lahti? “Paistab nii jah. Või andis tunda see, et ma kaks nädalat varem jooksin Pangodi poolmaratoni,” arvas Rainer. Sinilille jooksul osutus tema sõnul rada siiski veidi pikemaks kui 3,2 km, sest jooksjate ees sõitnud rattur eksis natuke linnas ära.

Sinilille jooksul näitas head vormi ka Kalle Lellep, kes saavutas M40 vanuseklassis 2. koha ajaga 13.00, olles üldarvestuses 11. kohal. 

Sinilille jooksu tulemused