Heasse vormi tõusnud Rauno Reinart võitis Jõgeva rahvajooksu

Rauno Reinart Jõgeva rahvajooksu autasustamisel pjedestaali kõrgeimal astmel. Foto: Reine Koppel

15. aprillil peetud 4. Jõgeva rahvajooksul, kus osales arvukalt ProRunnereid, näitas üha paranevat vormi Rauno Reinart, kes võitis 10,4 km pikkusel distantsil esikoha ajaga 34.12,7.

Juba nädala tagasi Haapsalu maanteejooksul kolmandaks tulnud Rauno läbis Jõgeval kilomeetreid keskmiselt 3.17-ga ja edestas teisena lõpetanud Janar Juhkovit Treeningpartnerist ligi kahe minutiga. “Võit tuli kergelt. Jooksin kohe teistel eest ära ja sain soolojooksu teha. Tunne oli hea ja kerge ja täitsa tühjaks ei pidanud jooksma võidu jaoks,” lausus Rauno.

Mehe sõnul läheb tema vorm iga nädalaga aina paremaks. “34.12 on täitsa hea aeg ja umbes minuti võrra parem kui eelmisel aastal. Haapsaluga maanteejooksuga võrreldes tuli täna joosta nii metsas kui ka põllul, seega võib rahul olla,” hindas Rauno oma jooksu.

N50 vanuseklassis noppis võidu Ingrit Ernits ajaga 52.08. “Jooksin trenni mõttes, sest jooksen ka Luitejooksul ega tahtnud seepärast palju pingutada. Seega teen kaks jooksu pigem treeninguna. Eesmärgipärased jooksmised tulevad mul Raplas ja Narvas,” rääkis Ingrit. Seal loodab ta paremad tulemused teha ja sügisel maratoni kiiremini joosta. Suvel tahab Ingrit veteranide klassis sprinti ja keskmaad joosta.

Jõgeva rahvajooksu tulemused