Rainer Kravets võitis noormeeste A-klassi arvestuses Luitejooksu

Rainer Kravets suvisel treeningul. Foto: Mallor Malmre

16. aprillil võistlesid mõned ProRunneri jooksjad Pärnumaal Häädemeeste vallas Rannametsa külas toimunud 8,3 km pikkusel Luitejooksul, kus parimat tulemust näitas noor klubi liige Rainer Kravets, kes võitis noormeeste A-klassi arvestuses 1. koha ning sai üldarvestuses oma vanuse kohta kõrge 12. koha.

Rainer parandas oma lõpuaega võrreldes mulluse jooksuga koguni kolm minutit. “Täitsa hea jooks tuli. Alguses ei läinud kohe kiire tempoga kaasa, hiljem püüdsin paljud metsas kinni. Kuna mul on probleeme pistmisega, kui on veidi pikem distants, siis eesmärk oli seda vältida, mis ka õnnestus 7. kilomeetrini. Viimasel kilomeetril pingutasin veidi rohkem, kuid tühjaks ei pidanud ennast jooksma,” võttis Rainer Luitejooksu kokku. 

Oma järgmise stardi teeb Rainer 18. aprillil spordiklubi UP Sport korraldataval Rae Run krossil, kus stardib 1500 m distantsil.

ProRunneri liikmete kohad Luitejooksul

12. Rainer Kravets (PA 1. koht)
28. Mart Norman (MV 40 4. koht)
199. (N 27.) Anneli Metsamaa 42.39
234. (N 39.) Ingrit Ernits 44.17 (N45 9. koht)

Luitejooksu kõik tulemused