Merlin Mürk Lasva jõe- ja järvejooksul teine

Merlin Mürk Lasva jõe- ja järvejooksu autasustamisel. Foto: Võrumaa Spordiliit

Spordiklubi ProRunner liige Merlin Mürk saavutas 19. augustil Võrumaa pikamaajooksusarja 9. etapil – Lasva jõe- ja järvejooksul 2. koha, läbides ligi 30-kraadises kuumuses 12 km pikkuse distantsi ajaga 55,56,0.

“Jooks oli raske. Sain pärast Vastseliina jooksu külma, Rakvere torm ei teinud ka tervisele head ning 30-kraadine kuumus tegi mulle paraja väljakutse. Võrreldes teiste naistega alustasin rahulikumalt, 7 km peal sain nad kätte. Umbes kilomeeter enne lõppu olime kolmekesi koos, aga tõusul võitja (Laura Joonas) kiirendas ja mul polnud midagi vastu panna. Proovisin lihtsalt teist kohta hoida,” ütles Merlin.

Maigi Vaikla sai naistest 6. koha ja N40 vanuseklassis 2. koha ajaga 56.29,4. ProRunneri meestest kuulus Danel Kangrole 18. koht ajaga 51.41,2.

Lasva jõe- ja järvejooksu kõik tulemused