Kadiliis Kuiv Rannametsa Luitejooksul teine

Kadiliis Kuiv Luitejooksu autasustamisel pjedestaali teisel astmel.

Kadiliis Kuiv saavutas 15. aprillil Pärnumaal Häädemeeste vallas Rannametsa külas toimunud Luitejooksu 8,3 km pikkusel distantsil naistest 2. koha tulemusega 36.49.

Kadiliis ise oli oma jooksuga väga rahul. Osad klubiliikmed viibisid sel nädalavahetusel Pärnus kevadises laagris, nende seas ka Kadiliis. “Eelmisel päeval tegime kolm treeningut, aga otsustasin siiski Luitejooksul osaleda, sest see sobib ettevalmistusse hästi,” rääkis ta. “Maastikul joosta mul lihtne ei ole, aga väga raske ka ei olnud, kuigi paljud hoiatasid, et raske võistlus, aga minu jaoks ei olnud midagi hullu,” lisas Kadiliis. Olulisemate võistluste puhul teeb ta tavaliselt päev enne puhkuse.

Naistest oli 16. Anneli Metsamaa tulemusega 41.48,7. Klubi meesliikmetest sai parimana Tiit Oinus 22. koha ajaga 33.08,5.  Mart Norman 41. koht 35.17,0 M40 vanuseklassis 5. koht. 

Rannametsa Luitejooksu tulemused