ProRunnerile Elva Mägede Jooksult kaks kolmandat kohta

Olari Orm (paremal) Elva Mägede Jooksu autasustamisel.

Neli klubiliiget osalesid Elva Metsajooksude esimese osavõistlusena 6. mail toimunud Elva Mägede Jooksu 3 kilomeetri pikkuse põhidistantsil, kust jõudsid kõik auhinnalisele kohale. Põhiarvestuses tõid klubile kolmandad kohad Olari Orm ja Kristi Kuldkepp.

Meestest tuli tublile 3. kohale Olari Orm ajaga 12.06. „Tore jooks vahelduseks. Lühike aga ränkraskelt teravad tõusud viivad organismi kiirelt „punasesse“. Panustasin küll viimase 300 meetri peale, mis olid sirged, aga kops asus sel momendil juba nii piiril, et ei suutnud oma kohta parandada,“ ütles Olari. Nüüd ta teeb veel mõne trenni enne 13. maid toimuvat Tartu maastikumaratoni, kus paneb end proovile 23 km distantsil.

Kristi Kuldkepp (paremal) autasustamisel.

Naistest saavutas Kristi Kuldkepp 3. koha ajaga 14.41. “Kes on Elva Mägede Jooksul käinud, see teab, milline kannatamine see on. Jooksu alguses ja lõpus saad korraks siledamal maal joosta, ülejäänud aeg tuleb ainult tõuse võtta. Raskeks läks, aga praegusele ja endisele profisuusatajale mägedes konkurentsi ei paku, kes on suure osa oma treeningutest just mägedes teinud,” sõnas Kristi. Kolmas koht tuli ka talle endale üllatusena. “Stardinimekirja vaadates oleksin pakkunud 5. või 6. kohta,” lisas Kristi.

Elva Mägede jooksul sai 4. koha Pärtel Piirimäe ajaga 12.41, M40 vanuseklassis kuulus talle 2. koht. Tema järel lõpetas 5. kohal Hannes Heide tulemusega 12.58, olles ühtlasi M40 vanuseklassis 3. kohal.

Elva Mägede Jooksu kõik tulemused