Rauno Laumets võitis rajarekordiga Vapramäe jooksu

Rauno Laumets Vapramäe jooksu autasustamisel.

Klubiliige Rauno Laumets võitis 26. mail Elva Metsajooksude teise osavõistlusena toimunud Vapramäe jooksu 6 km pikkuse põhidistantsi uue rajarekordiga 22.12.

“Tänane jooks nõudis korraliku pingutust. Rada oli raske ja ilm palav. Läksin kohe stardist korraliku tempoga minema. Kuna tagant keegi mind ei ohustanud, siis proovisin ise üksi tempot hoida. Jooksu teisel poolel esines rajal korralik 300 m pikkune tõus, mis tõmbas ikka päris piirajasse,” sõnas Rauno.

Vapramäe jooks tundus talle ahvatlevam kui samal päeval toimunud ümber Harku järve jooks või järgmisel päeval Rapla Selveri Suurjooks. “Ma alustasin 10 aastat tagasi oma jooksutreeninguid Vapramäel ja polnud seal ammu jooksnud,” tunnistas Rauno. On võimalik, et ta osaleb mõnel üksikul etapil järvejooksude või linnajooksude sarjas. Järgmisel nädalal stardib Rauno Otepää jooksutuuril. “Eks siis vaatab edasi, pikemalt praegu ei tea,” jättis Rauno tulevikuplaanide osas otsad lahtiseks.

Marlen Mäesalu sai naistest 11. koha ajaga 34.48.