Rauno Laumets võitis pika eduga Parkmetsa jooksu

Parkmetsa jooksu võitja Rauno Laumets. Foto: Maanus Kullamaa

Klubiliige Rauno Laumets võitis täna Tartus 8. Parkmetsa jooksu, läbides 7 km pikkuse põhijooksu ajaga 21.33, edestades teist lõpetajat koguni ühe minuti ja 17 sekundiga.

“Võit tuli üllatavalt pika eduga. Nagu ikka siis stardist jooksis terve suur punt jooksjaid korraliku tempoga välja. 3 km peal oli selge, et täna tuleb üksi joosta ja korraliku tempot ise hoida. Õnneks jõudsin valitud tempot säilitada lõpuni ja tasuks päris korralik aeg,” ütles Rauno. On mees saanud talvel korralikult harjutada, et juba hooaja esimesel stardil nii hea hoog sees?  “Tuleb nii välja. Nädalas proovin ikka viis korda ise jooksma jõuda,” lisas Rauno.

M40 vanuseklassi arvestuses sai Pärtel Piirimäe 2. koha ajaga 24.27, mis üldarvestuses andis 15. koha.