Triinu Bergmann võitis Tartu Sinilillejooksu

Triinu Bergmann

Klubiliige Triinu Bergmann võitis täna Tartus kaitseväe ja Kaitseliidu veteranide auks korraldatud heategevusliku Sinilillekampaania raames toimunud Sinilillejooksu.

Triinu läbis kaitseväelaste NATO testi ühe osana kavas oleva 3,2 km pikkuse jooksudistantsi ajaga 12.24. Ta tõdes, et pidi korralikult võidu nimel pingutama. “Läksin küll kohe alguses juhtima, kuid terve esimese kilomeetri püsis teise koha tüdruk praktiliselt kõrval. Sain ta õnneks siiski pika Emajõe äärse sirge peale maha raputatud. Edasi tuli lihtsalt tempot hoida, mis ka õnnestus,” rääkis Triinu.

Ta jäi oma jooksuga päris rahule, sest õnnestus plaanitud tempot ilusti hoida ja suutis kogu distantsi ühtlaselt pingutada. “Olen talvel korralikult harjutada saanud ja ka varasemast pisut teistmoodi treeningutele lähenenud. Olen teinud palju tempotrenne, et varem vajaka jäänud kiiruslikku vastupidavust arendada. Tunnen, et vormi osas arenguruumi veel on, mistõttu olen kiiremate tempode üle nüüd hooaja alguses eriti õnnelik,” märkis Triinu.

Klubi meestest sai parimana Olari Orm 4. koha ajaga 10.48. “Kulgesin oma 4. kohal ja lõpus esimesed kolm tegid kõva spurdi, kus mul polnud midagi kaasa rääkida,” tunnistas Olari.