Maigi Vaikla Ummamuudu Liina Üüjuuskul teine

Maigi (vasakul) autasustamisel.

Klubiliige Maigi Vaikla saavutas 31. augusti hilisõhtul Võrumaa pikamaajooksusarja 10. etapina Võru linnatänavatel kavas olnud Ummamuudu Liina Üüjuuskul teise koha, läbides 10 km pikkuse põhidistantsi isikliku rekordiga sel rajal 42.34. Ühtlasi võitis Maigi N40 vanuseklassi arvestuses esikoha.

Maigi läks starti teadmisega, et hea õnne korral õnnestuks naiste üldarvestuses kolmandale kohale joosta. “Antud etapp on üheks mu lemmikuks. Kahel eelneval aastal olen jooksnud seda ülihea enesetundega. Kohe jooksu algul möödusin oma konkurentidest, Siiri Pildist ja Consuelo Laanemäe-Räimest. Veel enne teisele ringile minekut oli mulle teada antud, et olen teine naine. See andis indu juurde tempot hoida ja edasi pingutada. Nimeliselt ergutati tänavatel väga palju ja see lisas veel omaette jõudu. Ehkki tervis polnud viis pluss (sain paar päeva tagasi silma alla nõelata ja käisin  kaks päeva paistes näoga ringi + veidi kraapiv kurk), õnnestus oma 10 km aega 44 sekundi võrra parandada,” rääkis Maigi.

Klubi meesliikmetest sai parimana Elar Kala 5. koha ajaga 36.23,6. Tauno Mölder platseerus 10. kohale ajaga 38.26,7. Danel Kangro lõpetas 63. kohal tulemusega 44.25,1.