Ingrid Riipus osales talvisel laulupeol

Täna, 21.02.2021 toimus Tartu maraton, mis on Eesti tuntuim ja osavõtjaterohkeim suusamaraton. SK ProRunneri jooksuentusiast Ingrid Riipus pani oma emotsioonid kirja.

Osalesin esimest korda Tartu maratonil ja distantsiks valisin 31km, mis on minu jaoks tõeline väljakutse ja eneseületus. Ma pole ju mingit klassikalist suusatrenni grammigi teinud. Rajale minnes mõtlesingi, et võtan täitsa vabalt ja naudin loodust (ei teadnud ju, mis mind ees ootab). Mul ei olnud õrna aimugi kuidas rada on, suusk libiseb ja pidamisega lood. Lubasin endale, et hullu ei pane ja kulgen lihtsalt läbi. Aga nagu ikka tuleb sisse adrenaliin, kus ikka tahad võistelda ja nii ta läks. Polnud mul enam aega rahulikult kulgeda ja loodust nautida. Rada oli kohati päris hull, pluss kraadid ja vihm tegid oma tööd. No ei teagi mitu korda ma kukkusin, õnneks olid need kerged, ruttu püsti ja edasi.

Tegelikult oli see kõik väga tore kogemus ja kui järgmine aasta lund on, siis miks mitte seda uuesti läbida. Oma tulemusega jäin väga rahule.

Aeg 3:14:42.5