Marek Võsu võitis ümber Värska järve jooksu

Marek Võsu ümber Värska järve jooksu võitmas. Foto: Võrumaa Spordiliit

Klubiliige Marek Võsu võitis 11. juunil Võru pikamaajooksusarja 4. etapina kavas olnud ümber Värska järve jooksu.

Marek läbis 10 km pikkuse põhidistantsi ajaga 38.03. Mareki sõnul kulges jooks tema jaoks raskelt. “Kuna rada oli minu jaoks uus, siis võtsin esimese 5 km ringi natuke vaiksemalt. Teisele ringile minnes tõstsin tempot ja kasvatasin kerge edumaa, mis püsis ilusti lõpuni,” ütles Marek. Kergete tõusude, languste ja käänakutega kitsa raja tegi tema sõnul raskemaks palav suvepäev. Kogu Võrumaa pikamaajooksusarja ei ole Marekil plaanis kaasa teha.

Klubi naistest sai Karin Redi N21 vanuseklassis 3. koha ajaga 51.35. Maigi Vaiklale kuulus N40 vanuseklassis 2. koht ajaga 52.44.