Lauri Valdmaa võitis öise Virumaa staadionimaratoni

Lauri Valdmaa pärast öist staadionimaratoni.

Klubiliige Lauri Valdmaa on end uuesti jooksurajal hästi liikuma saanud, sest ta võitis Kadrinas Virumaa öise staadionimaratoni ajaga 3:04.06.

Lauri nimetas ise seda maratoni proovimaratoniks enne Tallinna Maratoni, et teada saada, millises vormis ta parasjagu on, mistõttu spetsiaalset ettevalmistust ei teinud.

“Päeval osalesin orienteerumisteisipäevakul Kakumäel, mis tähendas, et öömaratoni stardiks polnud mul just kõige värskem olek,” rääkis Lauri, kes vaatamata sellele alustas maratoni julgelt ja enesekindlalt. Pool maad läbis ta ajaga 1:29 ja veel 35. kilomeetril oli ühe minuti oma seatud graafikust ees, kuid kõhuvalu sundis teda vahepeal WC-d külastama.

“Peale sunnitud pausi läksid reiepealsed krampi ja enam tempot üles ei saanud, kuigi “mootor” töötas hästi,” ütles Lauri. Vaatamata sellele jäi ta oma lõpuajaga ülimalt rahule, kuna pole viimastel aastatel sinna ligilähedalegi saanud. “Selle aasta tulemused näitavad, et liigun õiges suunas,” leidis Lauri.