Marek Võsu võitis jooksu ümber Uhtjärve

Marek Võsu võitmas ümber Uhtjärve jooksu.

Klubiliige Marek Võsu võitis 24. juulil Võrumaa pikamaajooksusarja seitsmenda osavõistlusena toimunud ümber Uhtjärve jooksu, läbides 8,9 km pikkuse distantsi ajaga 32.35,5.

Trassi esimene pool oli Mareki sõnul kruusa ja asfaltkattega tee, mis korraks kulges üle viljapõllu. Teine pool rajast läks üle heinamaade ja joosta tuli ka metsavahelisel konarlikul teel. “Rajal asus ka kaks korralikku tõusu, neist viimane viis finišisse,” kirjeldas Marek trassi.

Jooksu alguses tekkis kohe väiksem grupp. “Poolel maal, kui rada viis üle heinamaa metsarajale, hakkasin tempot tõstma ja vahe teistega suurenes. Raske, aga ilus jooks,” võttis Marek jooksuvõistluse kokku.

Klubiliige Õnnela Skobiej sai naistest 6. koha ja N30 vanuseklassis 3. koha ajaga 44.13,3. Maigi Vaikla sai naistest 18. koha ja N40 vanuseklassis 4. koha ajaga 48.20,1.